32 86 00 00 info@aktivindsats.dk

Brug vores Jobcafé

Har du brug for hjælp til at få dit cv ind på jobnet.dk? Eller skal vi hjælpe dig med at skrive den helt rigtige jobansøgning?

Hos AktivIndsats får du hjælp af en Jobvejleder til at finde rundt på Jobnet.dk, så du som ledig bliver i stand til at opfylde lovens krav, når det gælder jobsøgning.

I jobcaféen hos AktivIndsats bliver du bedre til at skrive ansøgninger.
  • Facebook
  • LinkedIn

Her får du hjælp af en Jobvejleder til at finde rundt på Jobnet.dk, så du som ledig bliver i stand til at opfylde lovens krav, når det gælder jobsøgning.

Du kan også få vejledning i, hvordan du klarer dig bedst muligt til en jobsamtale.

Bliv mere opsøgende

Erfaringen viser, at vejledningen vil styrke din selvtillid, så du som ledig bliver mere opsøgende og i højere grad selv tager initiativer, når det gælder om at finde et nyt job.

Samtidig vil du opdage nye arbejdsområder, der passer til dig, ligesom du vil lære at forholde dig realistisk til dine egne ønsker og forventninger.

Alle er velkomne

Jobcaféen hjælper både ledige, der har behov for god støtte og grundig vejledning til at komme godt på vej, og ledige som stort set er selvkørende.

Mød ligesindede

Vi har omkring 150 besøgende i Jobcaféen om måneden, så du kan også være sikker på at møde ligesindede, som du kan udveksle erfaringer med.

Sådan kommer du med

Kontakt dit Jobcenter og hør, om du kan benytte Jobcaféen hos AktivIndsats.

Folder er på vej

Share This